سلام، به سایت نمایشگاههای بین المللی شهرآفتاب خوش آمدید.

درباره ما

تاریخچه

تاریخچه نمایشگاه بین المللی شهر آفتاب

مطالعات پیرامون تدوین طرح جامع شهر آفتاب از سال81 تا 87 به طول انجامید، با توجه به اهمیت طرح و اهتمام ویژه شهرداری تهران به برپایی مجموعه نمایشگاهی ، در سال 84 یکصدو سی و هشت هکتار از اراضی شهر آفتاب به منظور احداث نمایشگاه بین المللی خریداری شد و در همان سال ، سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شهرداری تهران از سوی شورای شهر به عنوان متولی اصلی انجام مطالعات و اجرای طرح انتخاب شد.

در سال 90 عملیات اجرای فاز نخست نمایشگاه بین المللی شهر آفتاب به مساحت یکصد و بیست هکتار شامل یک سالن سه قلو، سالن ملل، ساختمان های جنبی و ساختمان های اداری و سمینار ها، میدان مرکزی و چهار باغ ، موتورخانه ها و راه های ارتباطی آغاز گردید.

شهر آفتاب همزمان با آئین افتتاحیه بیست و نهمین نمایشگاه بین‏ المللی کتاب تهران در تاریخ 14 اردیبهشت 95 با حضور رئیس جمهور و شهردار پایتخت به بهره‏ برداری رسید.

نمایشگاه شهر آفتاب توانست با تعاریف و استانداردهای تعیین شده بر حسب معیارها و ضوابط UFI (یوفی) برابری کرده و با سنجش‏های آن سازمان به صورت صددرصد مطابقت پیدا ‏کند.

یوفی در واقع سازمان جهانی برگزارکنندگان رویدادها،مراکز نمایشگاهی سراسر جهان،سازمانهای نمایشگاهی بین‏ المللی و ملی و همینطور شرکای انتخابی صنعت نمایشگاهی می‏باشد.

نمایشگاه بین ‏المللی شهر افتاب مفتخر است که با عضویت در این سازمان توانست ظرفیت‏های ارزشمند خود را باری دیگر در سطح جهانی اثبات کند.

عضویت نمایشگاه شهر آفتاب در سازمان جهانی صنعت نمایشگاهی UFI

استراتژی سه گانه

  • انتقال برگزاری نمایشگاه‌های بزرگ و پرمخاطب از شهر تهران به سایت نمایشگاه شهر آفتاب که منجر به عقد تفاهم‌نامه فی‌مابین وزارت صنعت، معدن و تجارت با شهرداری تهران گردیده است که برای اجرای تفاهم‌نامه منوط و مشروط به تکمیل سالن‌های نمایشگاهی و فاز 2 و 3 شهر آفتاب می‌باشد .
  • تبدیل نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب به شهر نمایشگاهی با تکمیل فاز 2 و 3 به‌منظور ایجاد مکانی مناسب برای فعالیت‌های نمایشگاهی و تفریحی ، ورزشی ، اقامت ، گردشگری و خدماتی برای بازدیدکنندگان و برگزارکنندگان .
  • ایجاد منطقه آزاد تجاری و یا منطقه ویژه اقتصادی در حوزه جغرافیایی شهر آفتاب خصوصاً نمایشگاه بین‌المللی با توجه به نیاز تهران، (پایتخت اقتصادی ایران ) به زیرساخت‌های مهم و استراتژیک به‌منظور تردد آسان کارکنان شرکت‌های خارجی و تسهیل ورود خروج ماشین‌آلات و خدمات بین‌المللی بدون نیاز به تشریفات گمرکی و اخذ ویزا.